VACATURE ASSISTENT PROGRAMMMANAGER PEP 32-40 UUR

Ben je op zoek naar een flexibele en zelfstandige functie? Wil je werken bij een innovatieve en ondernemende branchevereniging die midden in het ruimtelijke domein #gebouwdgeluk staat? Wij, de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA), heten je graag per begin 2021 welkom. Ongeveer 1100 architectenbureaus zijn verenigd in de BNA. Samen met onze leden vormen we een netwerk dat modern, creatief ondernemerschap bevordert, met als drijfveer de kracht van architectuur voor de leefomgeving.

Wie zoeken we

Als persoon ben jij op je best wanneer je mag plannen, organiseren en administreren. Je kunt snel schakelen op verschillende niveaus en bent vooral een doener. Je bent iemand die graag systematisch, zorgvuldig en netjes werkt en bent daarnaast een echte teamspeler waarmee je ook een bijdrage kunt leveren aan het grotere geheel van de BNA. Je bent digital minded en hebt ervaring (dit kan ook vanuit stage of bijbaan) met administratieve en financiële systemen. Je kunt daarnaast goed communiceren in woord en schrift. Daarbij heb je affiniteit met het architectenvak en wil je graag ontwikkelen, ontdekken en innoveren.

Wat ga je bereiken

Het opdoen van twee jaar beroepservaring is voor ontwerpers die afgestudeerd zijn verplicht voor het verkrijgen van de titel. Het Professional Experience Programme (PEP) is een geïntegreerd programma van 2 jaar voor het doorlopen van deze beroepservaringperiode. Na deze 2 jaar heeft de deelnemer de titel te pakken. De opzet van het programma is multidisciplinair voor het behalen van de titel van architect, stedenbouwkundige, landschapsarchitect en interieurarchitect. De deelnemers zijn allen werkzaam als ontwerper in het werkveld.

Jij gaat zorgen dat deze twee jaar beroepservaringperiode voor de deelnemer qua ondersteuning en administratie vlekkeloos verloopt. Dat doe je door ondersteunende werkzaamheden te verrichten zoals het organiseren van bureaubezoeken en eindgesprekken, het beheren en administreren van de digitale leeromgeving, de administratie bijhouden van de deelnemers en het uitvoeren van financiële administratie van het PEP zoals contracten, facturen en debiteuren en crediteuren verwerkingen. Ook draag je mede zorg voor continuïteit en bereikbaarheid van het PEP en ben je eerstelijns opvang voor vragen, e-mail en telefoon. Daarbij werk je samen met het BNA team, de leden/ architectenbureaus en de externe vakcoördinatoren.

Wat vragen we

• minimaal mbo+ werk- en denkniveau (richting administratie of vergelijkbaar);

• kennis en ervaring met relevante applicaties en automatiseringspakketten;

• ervaring met Microsoft Office 365 en Sharepoint. Een pré is ervaring met Zoho (crm), Afas, Easydus en digitale leeromgeving;

• uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden;

• ervaring met verenigingen of soortgelijke organisaties is een pré;

• aantoonbare affiniteit met architectuur is een pré.

 

Je competenties

• je bent consencieus, accuraat en werkt efficiënt;

• je bent resultaatgericht en hebt een getting-things-done-mentaliteit;

• je plant en organiseert met oog voor details zonder de grote lijn uit het oog te verliezen;

• je bent flexibel, stressbestendig en kunt goed schakelen;

• je wilt graag ontwikkelen, ontdekken en innoveren.

Wat bieden we

BNA heeft een team met betrokken en energieke collega’s. We bieden je een leuke en zelfstandige functie waar je vanuit persoonlijk leiderschap je eigen rol kunt pakken met een goed arbeidsvoorwaardenpakket, zoals een marktconform salaris volgens de cao voor architectenbureaus. Dit is afhankelijk van ervaring en ligt tussen de € 2.424,- en max. € 3.126,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week (schaal F).

Meer informatie of meteen solliciteren?

Getriggerd? Dan ontvangen wij graag vóór 3 januari 2021 a.s. je motivatie en curriculum vitae ter attentie van Katelijne Prinsenberg, manager bureau. Mail je sollicitatie naar mzandhuis@bna.nl.

Kijk ook zeker voor informatie én inspiratie opwww.pepenl.eu. en www.bna.nl. Heb je concrete vragen over de functie of wil je de taakomschrijving opvragen? Bel of mail de programmamanager PEP op 06 518 313 83 of jzanders@bna.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.