Positieve reacties PEP-talks!

Positieve reacties op onze PEP-talks waren voor ons de reden nog enkele PEP-talks in te gaan plannen. Houd de pagina www.pepnl.eu/peptalk in de gaten voor de nieuwe data in juni en op welke locaties!

Omdat voor veel studenten en afgestudeerde professionals grote onduidelijkheid bestaat over wat beroepservaring nu echt betekent, heeft PEP in maart gratis PEP-talks / masterclasses gehouden op WU, TUD en TU/e. De goed bezochte bijeenkomsten gaven de deelnemers aan de masterclass een goede en verhelderende indruk van inhoud, programma en mogelijkheden. De feedback op de masterclass en voordelen van een geïntegreerd programma was zeer positief; een deelnemer gaf achteraf aan:

Ik hoorde na afloop erg veel positieve verhalen om mij heen wat betreft de PEP en de algehele presentatie, dus volgens mij is er flink wat enthousiasme aangewakkerd. In ieder geval ben ik er door geïnspireerd.

Door de masterclass zijn eveneens veel kritische vragen bij de deelnemers beantwoord en verkeerd geïnterpreteerde kwesties weggenomen. PEP heeft daarom besloten meer PEP-talks te gaan organiseren. In juni zullen 3 extra gratis PEP-talks worden aangeboden, je bent van harte welkom!