Kosten en startdatum PEP bekend

Een module bij PEP via het geïntegreerde traject gaat 165 euro kosten. Een dag kent twee modules. Voor één hele PEP-dag betaal je dus slechts €330,= inclusief lunch, unieke excursies op bijzondere locaties!

Kosten PEP

Vanuit diverse partijen is ons op het hart gedrukt de kosten zo veel mogelijk te drukken zodat voor zoveel mogelijk deelnemers het geïntegreerde traject bereikbaar is. Aan kwaliteit van het programma en de altijd zo gewaardeerde intensieve begeleiding van professionals kon daarnaast uiteraard zo min mogelijk veranderd worden.

Gelukkig is het uiteindelijk toch mogelijk geworden, door het verkrijgen van een subsidie, om de kosten naar beneden bij te stellen. Daarom kunnen wij, als eerste erkende aanbieder van het geïntegreerde beroepservaringtraject voor jonge architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en interieurarchitecten, vandaag de kosten voor het 2-jarig traject vastleggen. Kijk voor een overzicht op onze kostenpagina.

Startdatum PEP

Het geïntegreerde traject van PEP start in april 2015. De eerste bijeenkomst van het programma zal plaats vinden op een bijzondere, nader bekend te maken, locatie.

Het is van belang om te weten dat PEP alleen kan starten bij voldoende inschrijvingen. Je kan vanaf vandaag inschrijven via onze inschrijfpagina.