Beleef de allereerste editie van de Dag van de Jonge Ontwerper door de ogen van Tamara Khaldoen. Tamara was één van de 131 deelnemers aan de Dag, architect bij DZAP én deelnemer van PEP, het Professional Experience Programme:  After Movie DJO

aftermovie_DJO

Op vrijdag 21 juni 2019 trokken 130 architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en interieurarchitecten uit het hele land naar het Marineterrein voor de allereerste Dag van de Jonge Ontwerper.

Programma DJO

meer info

met dank aan:

NEMO Science Museum, Woningstichting Rochdale Amsterdam, BPD Gebiedsontwikkeling, Eigen Haard, Heijmans Vastgoed, Gemeente Amsterdam, G&S Vastgoed, Synchroon, de Alliantie, AM, Stadgenoot, Ymere, Wonam, TV ACADEMY, Tamara Khaldoen

De aftermovie is gemaakt door Academy Pictures. het productiehuis van de TV Academy dat wordt geleid door jonge mensen die opgegroeid zijn in de online en televisiewereld.

De Dag van de Jonge Ontwerper werd georganiseerd door Architectuurcentrum Amsterdam, Archiprix en PEP en in samenwerking met Young Innovators, BNA Next Step en NEMO Science Museum.

 

Logo's partners